NavMenu

Dečiji sajam od 24. do 26. aprila u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 14.04.2015. 10:10
Komentari
Podeli
Jedna od najlepših manifestacija namenjenih deci i roditeljima, Dečiji sajam održaće se od 24. do 26. aprila u hali 3 Beogradskog sajma. Ceremonijom koju će prirediti "Pinjata Shop" u saradnji sa generalnim sponzorom, kompanijom "Jaffa", zvanično će početi petnaesti Dečiji sajam.

Tokom ova tri dana mališani će uživati u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova.

Prošlu manifestaciju posetilo je više od 30 hiljada ljudi, a svoje proizvode predstavilo je 108 izlagača.

Ulaz na Dečiji sajam je besplatan.

U susret Dečijem sajmu biće održana manifestacija koja najavljuje sam događaj. Samo odabrani izlagači će učestvovati na predsajamskoj manifestaciji u tržnom centru "Delta City" u nedelju, 19. aprila u centralnom holu, u trajanju od 10 do 20 časova. Organizovan je specijalan program, prilagođen mališanima uz mnoga iznenađenja, a organizatori očekuju dobru zabavu i atmosferu. "Pinjata Shop" je odabran da izloži svoje proizvode na promotivnom štandu, a biće priređen i specijalan program za mališane sa puno iznenađenja, navodi se u saopštenju ove firme.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.