NavMenu

Jedan od 50 najboljih srpskih sajtova i prvo "on-line" savetovalište o kontracepciji obeležilo godišnjicu postojanja

Izvor: eKapija Petak, 08.06.2007. 12:01
Komentari
Podeli

urednici IT i poslovnih medijaurednici IT i poslovnih medija

Prvo "on-line" savetovalište o kontracepciji, http://www.21dan.com/ juče (7. jun 2007. godine) je proslovalo godišnjicu postojanja. Za godinu dana, sajt je posetilo više od 120.000 ljudi, a ginekolozi iz Info centra samo od početka 2007. godine odgovorili su na 3.000 mejlova, 2.064 SMS poruke i više stotina telefonskih poziva.

Projekat pokrenut u junu 2006. godine pod nazivom "Kampanja podizinja svesti javnosti o značaju reproduktivnog zdravlja" početkom godine je, prema odluci uredništva PC Press, proglašen za jedan od 50 najboljih sajtova na srpskom jeziku.

A, kako kažu kreatori, pridobijanje pokroviteljstva Ministarstva zdravlja je još jedna potvrda važnosti projekta i njegovog deklarisanja kao akcije od opšteg društvenog značaja.

Sajt je edukativan, namenjen mlađoj generaciji, a njegovi ciljevi su podizanje svesti o tome da savremena kontracepcija štiti reproduktivno zdravlje, kao i prevazilaženje straha od hormonske kontracepcije i motivisanje žena da u reproduktivnoj fazi života redovno posećuju ginekologa.

Posetioci mogu ulaskom na sajt da ostvare "on-line" komunikaciju sa lekarima, klikom na "prozor" "Pitajte ginekologa" i da dobiju svu stručnu pomoć u rešavanju svojih problema, a na sajtu se može pročitati dosta o polno prenosivim bolestima, svim vrstama kontracepcije, pubertetu, trudnoći, menopauzi...

U želji da bude još bolji, na godišnjicu postojanja, kreatori sajta organizovali su okrugli sto na temu "Srbija pod virtuelnom šljivom", za koji su seli urednici svih srpskih IT i poslovnih medija.

Učesnici skupa su razmenili mišljenja o značaju interneta kao komunikacijskog kanala, kako na najbolji način dopreti do celjnih grupa, ali i sajtu www.21dan.com uputili kako pohvale tako i kritike.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.