NavMenu

Ko će biti "EY Preduzetnik godine" u Srbiji za 2014. godinu - Dodela nagrada 19. februara

Izvor: eKapija Sreda, 18.02.2015. 12:22
Komentari
Podeli

Sa prošlogodišnje dodele nagradaSa prošlogodišnje dodele nagrada
Srbiji će 19. februara, treću godinu za redom, biti dodeljena najprestižnija nagrada za dostignuća u preduzetništvu – EY Preduzetnik godine koju dodeljuje međunarodna revizorsko-konsultantska kompanija EY ("Ernst & Young").

Za ovo priznanje takmičio se dvadeset i jedan preduzetnik iz deset gradova Srbije, a nacionalni pobednik imaće priliku da predstavlja Srbiju na izboru za "EY Svetskog Preduzetnika godine", koji kompanija EY organizuje u junu 2015. godine u Monte Karlu.

Izbor za najuspešnijeg preduzetnika u protekloj godini, o kome je odlučivao nezavisni žiri, biće održan u Kristalnoj dvorani hotela "Hayatt Regency" u Beogradu. Pored glavne nagrade, priznanja će biti uručena i u potkategorijama "EY Brzorastući Preduzetnik godine" i "EY Inovativni Preduzetnik godine".

Nezavisni žiri ove godine predvodio je prošlogodišnji nacionalni pobednik, Rade Ljubojević ("Sirogojno Company"; EY Preduzetnik godine u Srbiji za 2013), a među ostalim članovima našli su se i Darko Budeč ("Buck" ; EY Preduzetnik godine u Srbiji za 2012), Gordana Danilović Grković (Poslovno - tehnološki inkubator tehnoloških fakulteta Beograd), Miloš Jelić ("Nelt"), Edvard Jakopin (Ministrarstvo privrede Vlade Republike Srbije), kao i prof. dr Dejan Ilić (Varta, EY Preduzetnik godine 2005, Nemačka) u svojstvu počasnog člana žirija.

Izbor pobednika zasniva se na ključnim faktorima kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet. Nagrada EY Preduzetnik godini postoji već dvadeset i osam godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine.

Više informacija o kandidatima koji su konkurisali za ovogodišnju nagradu i od kojih će 19. februara neko poneti priznanje EY Preduzetnik godine pročitajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.