NavMenu

Sve informacije o turizmu na jednom mestu - Novi Tematski bilten "Turizam u Srbiji-pun kofer izazova" 18. februara na "eKapiji"

Izvor: eKapija Sreda, 11.02.2015. 16:08
Komentari
Podeli

Koliko Srbija zaradi od turizma? Možemo li više i možemo li bolje? Kakakv je stav nadležnog ministarstva po pitanju saradnje javnog i privatnog sektora? Mogu li hotelijeri uopšte računati na profit, ako infrastruktura nije sređena? Šta bi trebalo da znate pre nego što uplatite aranžman u nekoj od turističkih agencija? Da li će aviokarte biti jeftinije i hoće li biti novih linija? Kako smo pozicionirani na servisima "Booking" i "TripAdvisor"?

Odgovore na ova pitanja naći ćete u novom Tematskom biltenu "eKapije" koji će biti objavljen 18. februara pod nazivom "Turizam u Srbiji-pun kofer izazova".

Iako su je u maju zadesile katastrofalne poplave, Srbija je u prvih 11 meseci zaradila 1,1 mlrd EUR od inostranih turista. Njihov broj povećan je za 12%, a najposećenija destinacija je i dalje Beograd. Upravo u njemu, u protekloj godini, niklo je nekoliko luksuznih hotela, a otvaranje su najavili i čuveni hotelski lanci "Hilton", "Marriott" i "Holiday Inn".

Tematski bilten "eKapije" pokušaće da vam pruži informacije da li najavljene investicije znače da našoj prestonici nedostaje smeštajnih kapaciteta i zašto stranci Beograd vide kao destinaciju budućnosti.

O gorućim temama za bilten će govoriti najviši predstavnici državne uprave: Minstarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograd, Kongresnog biroa Srbije, HORES-a, YUTA-e, Dunavskog centra kompetencija, kao i predstavnici hotela, turističkih agencija, osiguravajućih društava...

Saznajte i koji su potencijali i šanse za razvoj zdravstvenog, etno i manifestacionog turizma u Srbiji. Bićete u prilici da pročitate i kuda vode vinski putevi u Srbiji, koliko imamo vinarija, te može li naše vino da privuče turiste kao što to čine vina Francuske, Italije...

Budite u toku! Ne propustite novi Tematski bilten "eKapije"!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.