NavMenu

"EasyJet" ukida letove na liniji Beograd - Milano krajem marta

Izvor: Beta Sreda, 11.02.2015. 12:02
Komentari
Podeli

(Foto: Aleksandar Parezanović)
Britanska niskotarifna aviokompanija "EasyJet" ukinuće letove na liniji Beograd - Milano krajem marta, rečeno je agenciji "Beta".

- "EasyJet" će nastaviti da leti na liniji Beograd - Milano do 27. marta, a posle tog datuma prestaće sa letovima na toj ruti - rekli su u toj aviokompaniji.

Takvu odluku su obrazložili poslovnom politikom razvoja mreže letova u skladu sa najboljim interesima kompanije i putnika, što znači da su usredsređeni na održavanje i razvoj linija koja su popularne.

Iz ove aviokompanije su naveli da će i tokom letnje sezone nastaviti da lete na linij Beograd - Ženeva.

Britanska kompanija "EasyJet" počela je da leti iz Srbije 19. aprila 2013. godine, uvođenjem letova na liniji Beograd - Milano, a od 24. januara 2014. godine uvedena je i druga linija izmedju Beograda i Ženeve.

Kompanija "EasyJet" saobraća sa više od 200 aviona na više od 600 linija i više od 130 aerodroma u 32 zemlje. Godišnje "EasyJet" preveze više od 65 miliona putnika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.