NavMenu

Goran Horvat novi direktor "TE-KO Kostolac"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 02.02.2015. 14:57
Komentari
Podeli

(Foto: te-ko.rs)
Novi direktor privrednog društva "Termoelektrane i kopovi Kostolac" je Goran Horvat.

Njega je na te funkcije izabrao Odbor izvršnih direktora EPS-a na današnjoj prvoj sednici tog Odbora, rečeno je u EPS-u.

Horvat je završio Rudarsko-geološki fakultet u Beogradu i ceo radni vek proveo je u "Teromoelektrani i kopovima Kostolac". Karijeru je započeo kao šef smene na kopu "Drmno". Bio je upravnik kopa "Drmno", a celokupan rudarski sistem vodio je sa mesta direktora Direkcije za proizvodnju uglja u "TE-KO Kostolac".

Kao iskusni rudarski inženjer istakao se radom na povećanju efikasnosti proizvodnje uglja u "Kostolcu", a posebno je doprineo održavanju procesa proizvodnje uglja tokom elementarnih nepogoda u 2014. godini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.