NavMenu

Ko je nominovan za "Zlatnu malinu"?

Izvor: Mondo Ponedeljak, 05.01.2015. 14:54
Komentari
Podeli
Ili bolje reći – koji filmovi, glumci i reditelji mogu dobiti zvanje "najgoreg" u svojoj kategoriji?

"Milion načina da se umre na zapadu", "Transformersi: doba izumiranja", "Seksi snimak" i "Intervju" predstavljaju filmove koji će se definitivno boriti za titulu najgoreg filma 2014. godine na dodeli nagrada "Zlatna malina" u februaru.

Ovo su iscureli podaci na sajtu GoldDerby.com, a oficijalni sajt ovih nagrada "Razzie", tačne i pune liste nominacija objaviće 14. januara.

"Transformersi" su dobili čak devet nominacija (što je više od svih ostalih filmova na listi) i to za – najgori film, najgoreg reditelja (Majkl Bej), najgori nastavak, najgori scenario i najgoreg sporednog glumca i glumicu (Kelsi Gramer, Nikola Pelc i Sofi Majls).

Odmah ispod na listi se nalazi film "Milion načina da se umre na zapadu" sa osam nominacija koje uključuju nominaciju za najgori film, najgori reditelj (Set MekFarlan) i najgora glumica (Šarliz Teron).

"Saving Christmas", "Seksi snimak", "Legenda o Herkulesu i "Ukleta kuća 2" imaju šest nominacija po objavljenoj listi, dok se filmovi "Pompeii", "Plaćenici 3" i "Transendence" (Džoni Dep) nalaze na dnu liste sap o pet nominacija.


Kameron Dijaz prednjači sa dve nominacije za najgoru glumicu u filmovima "Seksi snimak" i "Druga žena", kao i za najgoru sporednu glumicu u filmu "Annie".

Kontraverzna nova komedija sa Setom Rogenom i Džejmsom Frankom – "Intervju", već je "nabacila" četiri nominacije od kojih je jedna za najgori film i druga za najgoreg glumca (u tu kategoriju spadaju i Rogen i Franko).

Mel Gibson, Arnold Švarceneger i Kelsi Gremer se "bore" za nagradu u kategoriji najgoreg sporednog glumca u filmu "Plaćenici 3".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.