NavMenu

Otvaranje skejt parka u Čačku na proleće

Izvor: Glas zapadne Srbije Utorak, 09.12.2014. 15:00
Komentari
Podeli
(Foto: facebook)
Građevinski radovi na skejt parku u Čačku su završeni, ostalo je da se završe i propratni sadržaji, pa se otvaranje može očekivati na proleće, prenosi "Glas zapadne Srbije".

Skejt park je realizovan kroz partnerstvo udruženja građana i gradskih vlasti, a uz finansijsku podršku NIS-a u okviru programa "Zajednici zajedno".

- Važno je što smo projekat uspeli da dovedemo do kraja, jer ćemo i druge podstaći da budu kreatori lepše i bolje budućnosti za Čačak, jer ovaj grad to zaaslužuje - kazala je Anđelka Matijević iz udruženja "Alternativa za Čačak".

Neda Marković iz JP "Gradac" istakla je da je ovaj projekat primer dobre saradnje između građana i javnih preduzeća, ali i da su Čačku neophodni kako energija tako i ideje kreativnih ljudi.

Direktor SC "Mladost" Aco Jakovljević je pohvalio inicijativu omladinskog udruženja ističući da svaka dobra ideja nađe način da se realizuje a da je skejt park pravi primer kvalitetne inicijative, prenosi "Glas zapadne Srbije".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.