NavMenu

Program za nedovoljno razvijene opštine od 70 miliona dinara

Izvor: Beta Nedelja, 09.05.2021. 10:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Borislav Bajkic/shutterstock.com)Ilustracija
Za projekte razvoja nedovoljno razvijenih opština, čiji je stepen razvijenosti ispod 60% republičkog proseka, biće izdvojeno više od 70 miliona dinara, saopštio je Kabinet ministra zaduženog za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština Novice Tončeva.

Za sredstva će moći da konkurišu opštine koje prema stepenu razvijenosti spadaju u četvrtu kategoriju, navedeno je u saopštenju.

Novac je usmeren za realizaciju projekata u okviru "Programa 1", koji se odnosi na izradu projektno-tehničke dokumentacije i "Programa 2" koji podrazumeva unapređenje infrastrukturnih kapaciteta.

Za prvi program odobreno je 69,97 miliona dinara, a za drugi oko 250.000 dinara.

Sve informacije o programima pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.