NavMenu

Poziv za finansiranje inovativnih rešenja za suzbijanje efekata koronavirusa - Iznos po pojedinačnom projektu 6 miliona dinara

Izvor: eKapija Utorak, 17.03.2020. 16:53
Komentari
Podeli
(Foto: Fond za inovacionu delatnost)
U skladu sa novonastalom situacijom i merama Vlade Republike Srbije, Fond za inovacionu delatnost poziva mala i srednja preduzeća da predlože projekte za rešavanje problema u vezi sa zdravljem i dobrobiti stanovništva, a koji su izazvani pandemijom Covid-19, da se prijave za finansijsku podršku.

Podrška je namenjena mikro, malim i srednjim preduzećima registrovanim u Srbiji, a iznos podrške po pojedinačnom projektu iznosi do 6 miliona dinara.

Na javni poziv mogu se prijaviti preduzeća sa već razvijenim prototipovima, proizvodima, uslugama i tehnologijama, a koji mogu biti skalirani u kratkom vremenskom periodu i postati dostupni za primenu.

- Ovaj poziv je namenjen rešavanju problema iz oblasti javnog zdravlja, komunikacije, detekcije i zaštite, socijalnih medija, lanaca snabdevanja, finansija i slično, dok razvoj lekova i vakcina nisu predmet ovog javnog poziva - ističe se u pozivu.


Javni poziv je kontinuirano otvoren i prijave će biti procenjene po njihovom prijemu.

Dodatne informacije o pozivu, kao i formular za prijavu, svi zainteresovani mogu naći na sajtu Fonda za inovacionu delatnost.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.05.2024.  |  Finansije

Rast BDP u prvom kvartalu ove godine

U Srbiji je u prvom kvaratalu realni rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) bio 4,6% u odnosu na isti period 2023. godine, objavio je Republički zavod za statistiku. Budžetom za 2024. godinu planiran je godišnji rast BDP-a od 3,5%. U 2023. godini rast BDP-a je bio 2,5%.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.