NavMenu

Pokrajina finansira zadruge - Kupovina opreme i sistema za preciznu poljoprivredu i prerađivačke kapacitete

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.09.2019. 16:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: eKapija)Ilustracija
Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama za kupovinu opreme i sistema za preciznu poljoprivredu i opreme za prerađivačke kapacitete.

Cilj konkursa je unapređenje proizvodnih procesa, kao i podizanje nivoa efikasnosti i konkurentnosti zemljoradničkih ili poljoprivrednih zadruga.

Konkurs se odnosi na: sisteme i opremu za preciznu sadnju, setvu i žetvu; digitalne sisteme za navodnjavanje; robotizovane sisteme za ishranu i mužu, koji se koriste na stočarskim farmama i opremu za pripremu proizvoda za tržište.

Kako se navodi u konkursu, neto nabavna vrednost ne može biti niža od 2.000.000 dinara bez uračunatog PDV-a, zavisnih troškova nabavke, troškova montaže, puštanja u rad, troškova obuke za korišćenje, troškova carinjenja i drugih zavisnih troškova.


Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po konkursu je 50.000.000 dinara.

Pravo na učešće imaju zemljoradničke ili poljoprivredne zadruge.

Više informacija o konkursu potražite OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.