NavMenu

Vojvodina sufinansira kontrolu i sertifikovanje organske proizvodnje - Konkurs otvoren do 24. novembra

Izvor: Dnevnik Subota, 12.08.2017. 12:46
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Avatar_023/shutterstock.com)Ilustracija
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za dodelu novca za sufinansiranje troškova kontrole i sertifikacije organske proizvodnje u 2017. godini u AP Vojvodini.

Novac po tom konkursu dodeljivaće se za sufinansiranje troškova kontrole i sertifikacije proizvoda dobijenih po metodama organske proizvodnje u 2017. godini koje rade ovlašćene organizacije koje za poslove koje obavljaju izdaju odgovarajući sertifikat.

Za realizaciju je predviđeno ukupno 3 miliona dinara. Ovim konkursom predviđeno je sufinansiranje do 70% ukupnih troškova kontrole i sertifikaciju organske proizvodnje, umanjenih za iznos na ime poreza na dodatu vrednost. Maksimalni iznos koji se dodeljuje po jednoj prijavi je 100.000 dinara.

Pravo na podsticaje mogu ostvariti fizička i pravna lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i u aktivnom su statusu. Novac za podršku investicija po ovom konkursu dodeljuju se bespovratno. Isplaćivaće se nakon realizacije investicije, odnosno nakon što korisnik dostavi Sekretarijatu originalan račun (ne stariji od 1. januara 2017. godine) i overen izvod banke o obavljenom plaćanju.

Prijave za konkurs podnose se zaključno s 24. novembrom 2017. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.