Izvor: eKapija | Ponedeljak, 08.04.2019.| 14:30
Izdvojite članak Odštampajte vest

Radionica: Rizici u laboratorijama (identifikacija, analiza, vrednovanje i kontrola)

Organizator: Institut za standardizaciju Srbije Beograd

29.05.2019


(Foto: Pavels Hotulevs/shutterstock.com)

29. maj 2019. godine

Zbog velikog interesovanja, po treći put organizujemo seminar čiji je cilj razumevanje procene rizika i upravljanja rizikom u laboratorijama. Kroz primere i diskusiju detaljno će biti obrađeni rizici po nepristrasnost i u laboratorijskim aktivnostima, kao i najprimenljivija tehnika za procenu rizika u laboratorijama.

Teme koje će biti obrađene na seminaru:

- identifikacija rizika;

- izbor metode za procenu rizika;

- mere za bavljenje rizicima;

- kontrola rizika i vrednovanje efektivnosti primenjenih mera.

Kome je seminar namenjen?

Seminar je namenjen profesionalcima koji žele da steknu znanje o rizicima u laboratorijama, o tehnikama za procenu rizika i o merama za upravljanje rizikom, kao i svim zaposlenima koji se u laboratorijama bave ovom tematikom.

Predavač na seminaru:

Dr Maja Aleksić, ekspert za laboratorije sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti metrologije i ocenjivanja usaglašenosti; menadžer za obuke i rukovodilac kvaliteta u MAGAT Inženjeringu, Beograd; član Komisije CASCO.

Naknada za učešće na seminaru iznosi 13.500,00 dinara (+ PDV) i uključuje materijal za seminar, potvrdu o pohađanju seminara i osveženje za vreme pauze.

Informacije u vezi sa redovnim popustima, koji su utvrđeni prema broju i kategorijama učesnika, proverite u programu seminara ili na tel. 011/3409-340 ili 011/3409-388.

Prijavite se za učešće na ovom seminaru do 22. maja 2019. godine.

Pogledajte program