Izvor: eKapija | Sreda, 09.01.2019.| 14:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Seminar bezbednosti u padobranstvu

Organizator: Udruženje žena letača Srbije

12.01.2019 , Beograd
(Foto: Avis De Miranda/shutterstock.com)

Jednodnevni Seminar bezbednosti u padobranstvu biće održan 12. januara u Beogradu (Splav "Vilenjak" na Savi, Blok 45) sa početkom u 10 časova, saopšteno je iz Vazduhoplovnog saveza Srbije.

Kako navode, prijavljeno je preko 60 učesnika, a cilj seminara je unapređenje znanja i iskustva instruktora i sportskih padobranaca:

– Osnovni cilj seminara je da se unaprede postojeća znanja i iskustva kako instruktora, tako i sportskih padobranaca. Značaj ove vrste edukacije je poznat svim vazduhoplovcima koji se bave letačkim aktivnostima, pa je prijavljeno preko 60 padobranki i padobranaca iz naše zemlje i zemalja u okruženju.

Na seminaru će biti prezentovana teorijska znanja sa pokaznim vežbama na zemlji i trajaće jedan dan. Sve planirane teme su adekvatne za padobrance sa različitim stepenom iskustva. –

Seminar će voditi instruktor padobranstva Boban Babović, a organizator seminara je Udruženje žena letača Srbije, uz podršku Vazduhoplovnog saveza Srbije.

Za više informacija svi zainteresovani mogu kontaktirati Udruženje žena letača putem njihovog mejla udruzenezenaletaca@gmail.com ili putem zvanične fejsbuk grupe Udruženja.