Izvor: eKapija | Petak, 19.10.2018.| 14:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Međunarodni sajam prehrambene industrije -Prodexpo 2019

Organizator: Expocentre

11.02-15.02.2019 , Ruska Federacija Rusija
(Foto: photka/shutterstock.com)

Međunarodni sajam prehrambenih proizvoda "PRODEXPO" će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 11. do 15. februara 2019. godine.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i organizuju plasman na nova tržišta, kao i da unaprede postojeće i ostvare nove poslovne kontakte. Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u Rusiji, regionu Zajednice nezavisnih država i šire, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

"PRODEXPO" (www.prod-expo.ru) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti preko 60 hiljada posetilaca iz oko 100 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 2.300 izlagača iz 65 zemalja i 31 nacionalnih ekspozicija zemalja Evrope, Azije, Afrike, Amerike i Australije.