Veropoulos d.o.o. Beograd


Large company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE VEROPOULOS D.O.O.
ADDRESS
Milutina Milankovića 86a, 11070 Beograd
Responsible person
Lazar Gavran, Marc Ernest Garofani, Nikolaos Veropoulos
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Persons
Philanthropy
Activity description
Veropoulos, grčka kompanija osnovana 1969. godine danas je grupa popularnih supermarketa. Sedište kompanije je u Grčkoj, a posluje u Makedoniji i Srbiji. Na srpskom tržištu kompanija je prisutna od 2002. godine.

Prvi supermarket Veropoulos otvoren je u Grčkoj 1973 godine. Njegovi osnivači su braća Veropoulos, Alekos i Kostas Veropoulos, a njihovi današnji naslednici su gospođa Anthi Veropoulou -Bataya i gospodin Nikos Veropoulos.

Svi marketi su specijalizovani za prehranu, pre svega za svežu i zdravu hranu. Od samog početka rada marketa osnovni cilja je bio zadovoljenje potreba potrošača uz pružanje najbolje usluge. Ambijent svih maloprodajnih objekata je veoma prijatan, supermarketi moderno su dizajnirani, a karakteristično je i to da se dizajn stalno unapređivao.

Danas se linija prostiranja lanca supermarketa proteže od Krita na jugu do Beograda na severu, od Joanine na zapadu do ostrva Hios na istoku. Proširio se u 47 gradova, sa 200 maloprodajnih objekata, od kojih je 205 u Grčkoj, u FYROM 7 supermarketa, od kojih su četiri u Skoplju, dva u Bitolju, jedan u Tetovu.

News