West Truck d.o.o Beograd-Zemun


Medium company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU I USLUGE WEST TRUCK DOO BEOGRAD (ZEMUN)
ADDRESS
Auto put Beograd-Novi Sad 150d, 11080 Beograd
Responsible person
Nebojša Gajić

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Activity description
Kompanija WEST TRUCK d.o.o. osnovana je 2001. godine kao ovlašćeni prodajno servisni centar IVECO S.p.A iz Torina. Od svog osnivanja, pa sve do danas kompanija je lider na domaćem tržištu u prodaji Iveco komercijlanih vozila lake, srednje i teške kategorije. West Truck je ovlasćeni uvoznik i serviser Dulevo čistilica, Shantui, Isuzu D-max, Peruzzo i OMB Technology komunalne opreme.

Kompanija WEST TRUCK posluje kao članica WEST grupe, u čijem sklopu su još i kompanije Beoauto - West Beocar (WBC), ovlašćeni centri za prodaju i servisiranje OPEL i CITROEN vozila, GREEN FORCE ovlašćen centar za prodaju i servisiranje komunalnih opreme proizvođača Aebi Schmidt, Stummer, Farid, Isuzu Truck.

Poslovni kompleks kompanije zauzima površinu od 5.800 m2, i nalazi se na međunarodnom autoputu E-70 Beograd – Novi Sad 150d. U okviru poslovnog centra posluje i servis površine 1.000 m2 sa 10 radnih mesta, koji je opremljen najsavremenijom i najkvalitetnijom dijagnostičkom opremom i specijalizovanim alatima, pomoću kojih stručno osposobljen kadar pruža sve vrste servisnih usluga na komercijalnim vozilima. Kompanija poseduje i magacin rezervnih delova sa visokoregalnim skladištem na površini od 600 m2.

WEST TRUCK d.o.o. je tokom svog poslovanja uspeo da ostvari značajnu poslovnu saradnju sa najuglednijim stranim i domaćim kompanijama koje posluju na području naše zemlje i da u potpunosti odgovori na sve zahteve tržišta. Posetite nas i uverite se da vam možemo pružiti najstručniju pomoć u pronalaženju pravih rešenja za vaše potrebe.




News