GP Auto-shop doo u stečsju Medveđa - privredno društvo obrisano iz registra


Micro company
Main info
FULL NAME
DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE GP AUTO-SHOP DOO MEDVEĐA - U STEČAJU - privredno društvo obrisano iz registra
ADDRESS
Jablanička 22, 16240 Medveđa
Responsible person
Dejan Petković
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Philanthropy
Activity description
Istorijat

GP Group je grupacija osnovana 1996. godine kao maloprodajni objekat pod imenom BP Auto, sa sedištem u Lazarevcu. Kompanija je svoje prve ugovore potpisala još 1999. godine i to sa Tigar Corporations-om, da bi 2002. bio potpisan ugovor sa Rumagumom (Mitas) za distribuciju pneumatika u poljoprivrednom programu. Najvažniji ugovor kompanija je potpisala 2007. godine sa Tigar Tires za distribuciju proizvoda Michelin grupacije (Michelin, Kleber, BF Goodrich, Tigar) na teritoriji Srbije. 2002. godine GP Auto Shop je otvorio i svoj prvi maloprodajni objekat što je označilo i početak rada retail divizije kompanije.

Sadašnjost

Osnovna delatnost je prodaja i distribucija pneumatika za sve tipove vozila. Zvanični smo distributeri Michelin grupacije, u okviru koje su Michelin, Kleber, Tigar i Kormoran pneumatici. Po broju prodatih pneumatika, GP Auto Shop je među vodećim kompanijama u regionu i Evropi. Trenutno posedujemo preko 60 potpisanih ugovora za distribuciju vodećih svetskih brendova.

Da bismo klijentima pružili što bolju uslugu u svoj prodajni asortiman uvrstili smo i:
- akumulatore (Black Horse, White Horse),
- motorna ulja (Modriča, Mol, Motul, Total, Castrol, Mobil, Elf, Selenia, Shell, Ina, Viskol, Galax, Nisotec, Fam ),
- auto kozmetiku i auto opremu (Auto Tec, CarPlan, Michelin Lifestyle, 4Car),
- krovne kofere (Thule)
- sedišta za decu (Concord),
- ručni alat (Takeda),
- servisnu opremu ( Ravaglioli, Michelin),
- reflektujuce trake za konturno obelezavanje (3M).
- mirisne osvezivače za automobile (Elix)
- pneumatike za motorcikle (Michelin 2wheel)
- motocikle (Keeway, Benelli, Kymco)

Naša distributivna mreža sastoji se od centralnog distributivno-logističkog centra u Beogradu kao i regionalnih centara u Novom Sadu i Nišu, uz carinska skladišta u Beogradu i Novom Sadu. Razvili smo i sopstvenu mrež umaloprodajnih objekata Tyre+ sa uslugom brzog servisa i velikim prodajnim asortimanom u Lazarevcu, Beogradu, Novom Sadu, Subotici,Aranđelovacu, Pirotu, Kragujevcu, Rumi, Ubu, Pančevu, Vršcu, Nišu, Kraljevu i još 14 drugih gradova. Kompanija raspolaže sa preko 14.500 kvadratnih metara magacinskog prostora, 85 vozila i preko 8000 proizvoda, uz impozantnih 1.500.000 pređenih kilometara godišnje.
Pored distribucije navedenih grupa proizvoda, posedujemo i servisno-prodajni centar grupacije Renault i Dacia u Lazarevcu izgrađen po najvišim Renault standardima koji posluje u okviru firme GP Motors, kao i servisno-prodajni centar za automobile marke Skoda.

Iako je većina poslova povezana sa auto industrijom, u sastavu GP grupacije posluje i GP Hotel i apartmani „Konak“, kompanija koja upravlja luksuznim apartmanima na Zlatiboru kao i turistička agencija LA FETE Travel.
GP Group, kompanija GP Auto Shop i ćerke firme trenutno zapošljavaju preko 430 radnika.

Budućnost

Želja menadžmenta kompanije je da dodatno proširi svoj asortiman distributivnih programa, ali i svoj maloprodajni lanac, koji će biti obogaćen i novim centrima sa Michelin sertifikatom. Takođe, sve ovo neće biti moguće bez visokostručnog i zadovoljnog kadra, pa je cilj GP-a stalno unapređenje zaposlenih kroz usavršavanja i edukaciju.

News