Beohemija d.o.o.


Medium company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE BEOHEMIJA DOO ZA PROIZVODNJU I USLUGE
ADDRESS
PANČEVAČKA 84, Zrenjanin
Responsible person
Roman Kratochvil, Karel Šotek, Jan Zazvorka

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Philanthropy
Activity description
PROIZVODNJA

-deterdženti za posuđe
-deterdženti za rublje
-abrazivna sredstva
-sredstva za čišćenje
-wc uložak

Proces proizvodnje zasnovan je na visoko efikasnoj i modernoj japansko-holandskoj tehnologiji što čini fabriku u tehničko-tehnološkom smislu liderom na Balkanu.

Koncept total quality, koji je razvijen u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima sirovina, u najsavremenijim pogonima za proizvodnju, omogućava apsolutni kvalitet sirovina.

Primena rigoroznog sistema kontrole kvaliteta svih proizvoda, sirovina i ambalaže po međunarodnim metodama i standardima koje nameće EU.

Razvoj novih proizvoda i unapređenje postojećih, rezultat je primene savremenih metoda istraživanja i aplikacije najnovijih tehničkih dostignuća u sektoru razvoja (preko 20 inženjera tehnologije sa iskustvom.

Distribuciju vršimo preko distributera i u Srbiji i u zemljama u regionu.
Izvozimo u Bosnu: partner HEXIM Sarajevo, Crnu Goru: partner Bar Kod-Podgorica, Kosovo: partner Bucaj Priština, Makedoniju: partner Kolid Strumica, Albaniju: partner Agna group Tirana, Sloveniju:Sampionka doo.
Takođe, važno je napomenuti da smo nakon potpisivanja Ugovora sa grčkim partnerom, zahvaljujući zajedničkom angažmanu dobili sertifikat evropske zajednice ADIA COD u centralnom registru u Briselu, tako da deterdžent DUEL možemo izvoziti u sve zemlje evropske Unije.

News