AUSTROTHERM BH d.o.o. Bihać


Small company
Main info
FULL NAME
AUSTROTHERM BH d.o.o. Bihać
ADDRESS
Turija b.b., 77000 Bihać
Responsible person
Drago Rimac

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Events
Finance
Reference list
Activity description
Proizvodnja termoizolacionih materijala na bazi EPS-a i XPS-a za vanjsku i unutrašnju gradnju. Od 2007. godine Austrotherm je zastupljen i u Bosni i Hercegovini dok je u aprilu 2008. godine fabrika EPS-a u Bihaću počela s radom. Proizvodi: EPS (stiropor), XPS, fasadni profili, Perimetrijska ploča, Ploče za podno grijanje, Nagibni EPS za ravne krovove...

Austrotherm EPS (ekspandirani polistiren, stiropor) je termoizolacijski materijal koji se već godinama pokazao kao odličan izolator zidova, krovova, međuspratnih ploča i podova kako stambenih tako i poslovnih objekata.

Austrotherm EPS PLUS je inovativni proizvod obogaćen grafitom koji omogućava do 20% veći termoizolacijski učinak.

Ružičasti Austrotherm XPS (ekstrudirani polistiren) igra veliku ulogu upravo tamo gdje je usljed ekstremnih pritisnih opterećenja i vlage potrebna upotreba termoizolacijskog materijala s najboljim karakteristikama (temelji, podrumi, garaže, ravni krovovi i sl.).

Austrotherm Perimetrijska ploča - EPS ploča sa primjenom i ugradnjom na sokli objekta, kao i za vanjsku izolaciju podrumskih zidova.

Austrotherm Ploče za podno grijanje - sistemska ploča koja pored izolacionie funkcije omogućava lakšu instalaciju cijevi za podno grijanje.

News