Traco d.o.o. Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
TRACO DOO DRUŠTVO ZA INŽENJERING, MONTAŽU, PROIZVODNJU I TRGOVINU DOO BEOGRAD
ADDRESS
Ljube Davidovića 55/6, 11000 Beograd
Responsible person
Goran Trišić
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
TRACO d.o.o. je montažno proizvodno privredno društvo koje se bavi izvođenjem radova na izradi svih vrsta mašinskih instalacija. Osnovano je 11.02.1992. godine kao preduzeće za inženjering, montažu, proizvodnju i trgovinu. Preteča osnivanju preduzeća TRACO je samostalna zanatska radnja Karada osnovana 28.12.1989. godine.

Od osnivanja pa do današnjih dana, SZR Karada i TRACO d.o.o. izveli su hidrotehničke, termotehničke i elektrotehničke instalacije na više od stotinu objekata u zemlji i inostranstvu (Rusija, Ukrajina, Bugarska).

Osim primarne opredeljenosti za izvođenje montažnih radova, preduzeće TRACO je 13.06.1996.godine, zaključenjem ugovora sa finskom kompanijom LPM GROUP, steklo pravo proizvodnje pločastih izmenjivača toplote sa gumenim dihtunzima i automatskih toplopredajnih podstanica po tehnologiji i dokumentaciji LPM GROUP.
Od oktobra 2003. LPM GROUP posluje u sastavu DANFOSS Danska, a TRACO postaje distributer i servisni partner kompanije DANFOSS.

2005. godine preduzeće TRACO postaje ekskluzivni distributer italijanske kompanije BIEMMEDUE, čiji proizvodni program čine grejači vazduha, umanjivači vlage i profesionalni aparati za čišćenje. Na taj način, u okviru preduzeća stvorene su tri, kako nezavisne tako i mežusobno povezane celine: proizvodnja, trgovina i operativa.

2006. godine, proizvodni asortiman preduzeća se proširuje još jednim proizvodom: sistemom odršavanja pritiska (diktir sistem) koji predstavlja savremeno tehničko rešenje procesa održavanja pritiska na zadatoj vrednosti u termotehničkim instalacijama i postrojenjima.

Današnji TRACO je savremeno, funkcionalno i dobro organizovano preduzeće, spremno da odgovori svim postavljenim zadacima i uspešno drži korak sa novim tehnologijama.

News