Prizma d.o.o. Kragujevac


Medium company
Main info
FULL NAME
PRIZMA PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU, MEĐUNARODNU I UNUTRAŠNJU ŠPEDICIJU, JEDNOČLANO D.O.O. KRAGUJEVAC
ADDRESS
Kumanovska 8, 34000 Kragujevac
Responsible person / Owner
Tanasije Katanić

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
* Od osnivanja, PRIZMA je zastupnik OMRON-a, vodećeg Japanskog i svetskog proizvođača medicinske opreme - digitalnih aparata za merenje krvnog pritiska, ultrazvučnih i kompresorskih inhalatora, elektromasažera, digitalnih termometara, pedometera i t.d.

* U godini 1995. počeo je sa radom marketing centar koji u svom sastavu ima štampariju, i koji nudi kompletnu uslugu od total dizajna do kvalitetne ofset štampe. Početkom 2002-ge godine otpočeli smo subli-štampu na tekstilu.

* 1995, PRIZMA počinje da zastupa kompaniju Chin Kou Medical Instrument Co., Ltd. sa Tajvana. Uglednog proizvođača širokog spektra stetoskopa, aparata za merenje krvnog pritiska sa živinim stubom, neuroloških čekića i drugih sličnih dijagnostičkih instrumenata.

* Od 1996, PRIZMA je ekskluzivni predstavnik nemačke kompanije IMACO, koja proizvodi biosenzorske aparate za određivanje koncentracije šecera u krvi. A od marta 2004, započinjemo direktnu saradnju sa IMACO-vim OEM snabdevačem sa Tajvana APEX Bio, i postaje zvanični i ekskluzivni distributer za ovaj region.

* U toku 1997, PRIZMA je razvila sopstveni prizvod, BRONHI Sonic ultrazvučni inhalator, koji ulazi u serijsku proizvodnju 1998.

* Godine 2000.-te PRIZMA uvodi nove proizvode, AC/DC adapter i linearni AC/DC Adapter kao i PUH2401 ultrazvučni generator aerosola od 24V.

* Naš proizvodni program proširen je 2002.-ge TV Tjuner/Demodulatorom kao logičnim nastavkom naše OEM filozofije posebno usmerene na raznovrsnost modula.

* Sledeći značajan razvojni korak učinjen je 2003.-će pojavljivanjem ultrazvučnih generatora aerosola od 12V i 48V zajedno sa širokim opsegom AC/DC medicinskih izvora napajanja – dostupnih kao adapter i kao open frame. Ultrazvučni generatori aerosola se mogu primeniti kod prenosnih ultrazvučnih inhalatora, kao poseban aparat i čak za industrijsku primenu (PUH4801) dok su AC/DC linearno regulisani adapter i svič AC/DC idealno rešenje za napajanje električnom energijom vaših medicinskih i elektronskih proizvoda. Oba medicinska izvora napajanja, AC/DC linearno regulisani adapter i svič mod AC/DC gotovo džepne veličine saglasni su IEC 60601-1 zahtevima koji se tiču bezbednosti i dostupni su u crnoj i beloj boji sa utikačem u više varijanti.

* Godine 2004, dovršen je razvoj medicinskog izvora napajanja od 3,6 W, a 2005-te i od 25 W . Oba su u serijskoj proizvodnji i oba ispunjavaju IEC 60601-1 zahteve koji se tiču bezbednosti.

* Godine 2005, razvijen je novi portabl ultrazvučni inhalator Micro Sonic čija serijska proizvodnja počinje u drugoj polovini 2006. godine

News