Studio Present d.o.o. Subotica


Micro company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU PREKO INTERNETA I INTERNET INŽINJERING STUDIO PRESENT DOO SUBOTICA
ADDRESS
Somborski put 33a, 24000 Subotica
Responsible person
Aleksandar Boros Gyevi

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
Studio Present je IT kompanija koja punih 10 godina uspešno posluje kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Development tim Drupal association org member

Development tim čine programeri – vrhunski profesionalci u svom poslu a to je razvoj sajta na Drupal platformi.

Ovi momci učiniće da sajt funkcioniše baš onako kako ste zamislili. Složene aplikacije, napredne funkcije i integracija sa eksternim sistemima za njih nisu nikakav problem.

Kao dugogodišnji član Drupal zajednice koji je dao značajan doprinos u razvoju brojnih modula, Studio Present je dobio i zvanično priznanje.

Da bi sve to i izgledalo savršeno kao što funkcioniše, tu su frontend developeri sposobni da implementiraju apsolutno sve što zamisle naši dizajneri u skladu sa Vašom željom.


Dizajnerski tim

Tim dizajnera čine izuzetno talentovani momci, sposobni da želje klijenta čitaju i „između redova” i Vašu zamisao dovedu do perfekcije. Njihov dizajn Vas neće zadovoljiti – oduševiće Vas.

Marketing timGoogle AdWords partner

Web sajt je možda završen, ali naš posao nije. Naš tim je uvek tu da pruži kompletnu korisničku podršku bilo da je u pitanju funkcionisanje sajta ili kreiranje strategije za uspešno online poslovanje. Marketing tim Vam pomaže da online nastup bude kompletan.

U dogovoru sa Vama pronaćićemo najbolje načine za promociju Vašeg biznisa. Naš marketing tim čine profesionalci za vođenje naloga i oglašavanje na društvenim mrežama, PR specijalisti, a Studio Present je i zvaničan Google Adwords partner.

Prodajni tim

Sales tim (zadužen za naše brendove) je živi dokaz da do kraja razumemo Vaše potrebe. Posedujemo sopstvene brendove – web shopove koji su vodeći u svojoj branši na srpskom tržištu. Naši web shopovi su najbolji pokazatelji da umemo da kreiramo sajtove i marketing strategije koji zaista prodaju i donose profit.

Većina proizvoda i usluga koje nudimo klijentu razvijeni su i isprobani u našem poslovanju.

News