Ustanova sportski centar Bobana Momčilović Veličković u Boru


Main info
FULL NAME
USTANOVA SPORTSKI CENTAR BOBANA MOMČILOVIĆ VELIČKOVIĆ U BORU
ADDRESS
Zeleni bulevar bb, 19210 Bor
Responsible person
Zaviša Milosavljević

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Procurement plan
Tender wins
Suppliers
Activity description
Kompleks sa širokom namenom, ima značajnu ulogu u omasovljenju, nadgradnji i zadovoljenju potreba korisnika iz oblasti sporta, rekreacije kulture i zabave. Pored pružanja usluga osnovne delatnosti Ustanova Sportski centar Bor je često pokrovitelj i organizator sportsko-rekreacionih i kulturno-zabavnih manifestacija koje su ispraćene putem sredstava javnog informisanja.
Ustanova Sportski Centar Bor u svom sastavu pored Aerodroma raspolaže pokrivenim objektima višestruke namene, površinom od 12000 metara kvadratnih kao i terenima na otvorenom ukupne površine 27000 metara kvadratnih.

Tereni na otvorenom – uključuju fudbalski teren,terene malih sportova za rukomet, odbojku, košarku, mali fudbal…Teniski tereni sa dvostranim teniskim zidom,osvetljeni su sa 12 stubnih reflektora, sa gledalištem kapaciteta 2x 1000 mesta.

Velika dvorana – Namenjena za sport i rekreaciju,kao i za organizovanje raznih kulturno-zabavnih programa. Površine je 3600 metara kvadratnih i kapaciteta 3000 gledalaca na tribinama i oko 4000 gledalaca sa parterom.

Mala dvorana – Pogodna za treninge i manja takmičenja,kapaciteta je 200 gledalaca.

News