Jahting klub Kej doo Beograd


Micro company
Main info
FULL NAME
JAHTING KLUB KEJ DRUŠTVO ZA UGOSTITELJSTVO I TURIZAM D.O.O. BEOGRAD (ZEMUN)
ADDRESS
Marka Nikolića 9, 11080 Beograd - Zemun
Responsible person
Filip Đorđević, direktor

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Events
Finance
Activity description
Jahting klub „Kej“ se nalazi na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava – u neposrednoj blizini ušća Save u Dunav, nadomak Parka prijateljstva.

Kompanija „Jahting klub Kej“ osnovana je 2006. godine i danas u svojoj floti poseduje pet putničkih brodova. Brodovi su različitih kapaciteta, opremljeni najsavremenijim uređajima, koji omogućuju veoma udobnu i sigurnu plovidbu.

Našim brodovima svakodnevno krstarimo Dunavom i Savom, pružajući Beograđanima i svim gostima Beograda mogućnost da uživaju u pogledu na ušće Save u Dunav i panorami Beograda sa reka. Godišnje prevezemo više od 150.000 putnika.

Na našim brodovima pružamo kompletnu ugostiteljsku uslugu. Organizujemo i sve vrste proslava, kako privatnih (venčanja, rođendane, krštenja, maturske večeri), tako i korporativnih proslava i događaja.

Jahting klub „Kej“ u svom sastavu ima i luksuzno opremljene apartmane, iz kojih se pruža pogled na idealno okruženje za opuštanje i odmor – reku, netaknutu prirodu Velikog ratnog ostrva i Kalemegdan.

News