Posttours Beograd


Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
U Službenom glasniku Republike Srbije broj 54/2005 od 24.06.2005 objavljeno je da je Vlada Srbije dala saglasnost na odluku JP PTT saobraćaja “Srbija” o osnivanju Privrednog društva Turistička agencija “Postturs” d.o.o.

"Postturs" je mlada turistička agencija, koja posluje u okviru JP PTT Saobraćaja "Srbija" (POŠTA). U izuzetno uređenom prostoru u Beogradu, na Trgu republike (Tržni centar "Staklenac", I sprat), sa savremenom informatičkom opremom, nudimo kompletnu paletu turističkih usluga: kongresni turizam, organizovanje službenih putovanja (pojedinačnih i grupnih), prodaja avio-karata, domaći turizam, ino-turizam, rekreativni i banjski turizam... Postturs je član Međunarodne asocijacije avio prevoznika - IATA i koristi rezervacioni sistem AMADEUS, što omogućava kompletnu uslugu kupovine avio-karata, transfere do aerodroma i do hotela, boravak u VIP salonu aerodroma Beograd, rezervacije hotela, rent a car... Sve se obavlja veoma brzo iz same agencije. U dosadašnjem radu postigli smo imidž sigurne, pouzdane, proverene agencije sa kvalitetnim turističkim programom koja radi u okviru jedne od najvećih srpskih kompanija.

Pored organizovanja turističkih i službenih putovanja, nudimo i mogućnost organizovanja kongresa, savetovanja i drugih poslovnih susreta.