Pro Tent Obrenovac


Large company
Main info
FULL NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PRUŽANJE USLUGА PRO TENT D.O.O. OBRENOVAC - Ušće, krug Termoelektrane Nikola Tesla - B
ADDRESS
Krug Termoelektrane Nikola Tesla-B, 11500 Urovci
Responsible person
Slobodan Vujičić
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Procurement plan
Tender wins
Suppliers
Finance
Activity description
PRO TENT d.o.o. osnovan je od strane JP TERMOELEKTRANE Nikola Tesla d.o.o. 22.septembra 2003.godine kao preduzeće za pružanje usluga.U oktobru 2005. JP TENT d.o.o. preneo je osnivačka prava na Vladu Republike Srbije. Od tada PRO TENT d.o.o. posluje kao privredno društvo.

Od samog nastanka, PD PRO TENT d.o.o. bazirao se na pružanje usluga iz pre svega mašinskog i elektro održavanja u PD TENT d.o.o. Početkom 2009.godine, PD PRO TENT d.o.o. pružao je usluge iz svih oblasti PD TENT d.o.o, JP EMS, JP Beogradske toplane, Gradskoj opštini Obrenovac, opštinskim javnim preduzećima.

Danas PD PRO TENT d.o.o. sadašnjim i potencijalnim klijentima pruža veliki opseg delatnosti i usluga u skladu sa savremenim trendovima poslovanja kao što su: usluge mašinskog i elektro održavanja (remont termoenergetskih postrojenja, održavanje kranova i dizalica...), usluge iz oblasti zaštite životne sredine (rekultivacija deponija pepela, eko zaštita), Konsalting i inženjering, Ishrana zaposlenih, kao i ostale usluge(održavanje PP aparata, intelektualno-konsultantske usluge, projektovanje, iznajmljivanje stručne radne snage, fizičko-tehničko obezbeđenje, obezbeđenje objekata .

News