Hotel Grand Banja Luka


Small company
Main info
FULL NAME
GRAND CO društvo sa ograničenom odgovornošću Banja Luka
ADDRESS
Subotička 3, 78000 Banja Luka
Responsible person
Slađenko Galić

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Tender wins
Finance
Activity description
Smješten na samom ulazu u Banju Luku, gledajući iz smjera Gradiške i Zagreba, hotel Grand već dvadeset godina izlazi u susret svim vašim željama i zahtjevima iz domena hotelijerstva, uz poštovanje svoje tradicije i kvaliteta u pružanju vrhunskih hotelskih usluga.
U luksuznim sobama i apartmanima naši gosti će provesti ugodne trenutke odmora i uživati u bogatim sadržajima koje hotel nudi, a sve to na samo 5 minuta vožnje do centra Banjaluke. Nova bašta i terasa pružaju izvanrednu atmosferu za odmor, druženje i uživanje na otvorenom, a igralište za djecu će mališanima omogućiti da sigurno uživaju u blizini roditelja.
Svim našim gostima na raspolaganju su:
sobe i apartmani, restoran, terasa i bašta, cafe bar, igralište za djecu, sala za organizovanje svečanosti (150 mjesta), konferencijska sala, besplatan wi-fi pristup internetu, besplatan čuvani parking za automobile i autobuse, room service.
Sve sobe uključuju vlastito kupatilo. Recepcija radi non-stop. Najbliži aerodrom je aerodrom Banja Luka, 20 km od objekta.

Hotel GRAND iz svoje ugostiteljske djelatnosti nudi uslugu cateringa, odnosno pripreme i dostave toplih obroka za firme. Uslugu je moguće realizovati u našem restoranu ili putem besplatne dostave.

Takođe, u svom sastavu imamo i brend GALLA -proizvodnja vina i jakih alkoholnih pića.