Specijalna bolnica za ginekologiju Jevremova sa porodilištem, Beograd


Main info
FULL NAME
Specijalna bolnica za ginekologiju Jevremova sa porodilištem, Beograd
ADDRESS
Gospodar Jovanova 51, 11 000 Beograd
Responsible person
Dr Ana Crnobarić Obradović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Activity description
Ultrazvučne dijagnostike u trudnoći:

Praćenje trudnoće
Kontrolisanje rizične trudnoće
Laboratorijske analize
Mikrobiološka i virusološka ispitivanja
Ambulatne intervencije koje se rade u trudnoći radi dobijanja informacija o naslednoj osnovi infekcijama oboljenjima i dr.
CTG zapis metoda koja nam pruža informacije o srčanom radu ploda da li plod dobija dovoljno kiseonika i kontrakcijama materice
Terapijske intervencije u trudnoći kao što je stavljanje serklaža zbog prevencije pobačaja ali i mnoge druge metode i analize


U okviru Specijalne ginekološke bolnice Jevremova formiran je centar za reproduktivnu medicinu koji podrazumeva timski pristup u ispitivanju i lečenju bračne neplodnosti. Na taj način počevši od prvog intervjua kod naših lekara sve do sofisticiranih metoda asistirane reprodukcije poput mikrofertilizacije ICSI svojim pacijentima pružmo na jednom mestu sve što savremena medicina nudi kao postupke i metode u dijagnostici i tretmanu bračne neplodnosti. Ispitivanje neplodnog para se sastoji od anamnestičkih podataka o opštem zdravlju oba partnera o periodu trajanja neplodnosti i vremenu u kome je par pokušavao da ostvari potomstvo ginekološkom zdravlju žene ultrazvučnog ginekološkog i citološkog pregleda ispitivanja hormonskog statusa mikrobiološkog ispitivanja oba partnera posrednog dokazivanja ovulacije i provere prohodnosti jajovoda ispitivanju plodnosti partnera kao i niz drugih specificnih ispitivanja ukoliko se to pokaže potrebnim.

Rukovodeći se logikom postupnosti po pravilu se ispitivanje započinje jednostavnijim dijagnostičkim postupcima dok se oni složeniji ostavljaju za kraj uz maksimalnu psihološku podršku bračnom paru.

News