Quelle: eKapija | Mittwoch, 20.03.2019.| 15:24
Lesen Sie einen Artikel aus Drucken Sie die Nachricht

Kongress Future of Building, Ausstellung und B2B Plattform

Veranstalter: Wirtschaftskammer Österreich - Privredna komora Austrije

04.06-05.06.2019 , Österreich


(Fotowellphoto/shutterstock.com)


04. i 05. juna 2019. godine u Beču, Austrija održaće se događaj Future of Building – Kongres, stručna izložba i B2B Platforma.


U središtu dvodnevnog kongresa pored najnovijih trendova u građevinarstvu je pre svega umrežavanje austrijske građevinske branše na internacionalnom nivou. Očekuje se učešće oko 600 firmi, institucija i istraživačkih centara iz građevinske branše iz celog svijeta.

Kongres se održava 04. juna 2019. godine u Privrednoj komori Austrije u Beču i nudi
• obuhvatna stručna predavanja i diskusije o najnovijim austrijskim dostignućima i tehnologijama u građevinskom sektoru,
• individualne B2B-razgovore sa austrijskim preduzećima,
Innovations-Workshops na temu "Green Buildings", "Građevinarstvo i građevinski materijal budućnosti " i "Digitalizacija, Connected Buildings, Augmented Reality", kao i
• stručnu izložbu sa 60 izlagača firmi i istraživačkih centara.

Drugog dana konferencije, 05. juna 2019. godine, organizovaće se ekskurzije odabranim projektima kao što su Smart City Aspern, gradnja drvetom, inovativne gradske četvrti, saobraćajna infrastruktura, itd. u široj okolini Beča.

Dalje informacije o događaju uključujući registraciju, program, online-dogovaranje termina za B2B sastanke sa drugim učesnicima itd. nudi web stranica događaja.

Za goste iz inostranstva se ne naplaćuje kotizacija za učešće na kongresu – prijava je obavezna.

Više informacija o samom događaju na engleskom jeziku možete pronaći ovde.