Quelle: eKapija | Dienstag, 19.03.2019.| 13:10
Lesen Sie einen Artikel aus Drucken Sie die Nachricht

16. Wirtschaftsmesse von Westserbien - SPREG

Veranstalter: Regionalna asocijacija malih i srednjih preduzeća, zanatskih radnji i preduzetnika Zapadne Srbije

28.03-30.03.2019 , Valjevo


(Fotobibiphoto/shutterstock)


Najveći srpski regionalni sajam opšteg karaktera - Sajam privrede zapadne Srbije SPREG održaće se po 16. put u Valjevu od 28. do 30. marta.


Okupiće preko 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz oko 60 opština i gradova Srbije.

Na preko 4.000 kvadratnih metara u tri hale i na otvorenom izložbenom prostoru posetoce očekuju tri programa:

· izložbeni deo posvećen poljoprivredi biće uglavnom zastupljen na otvorenom izložbenom prostoru gde će biti predstavljene ponude poljoprivredne mehanizacije, traktora, priključnih mašina, rasadnika, auto kuća, opreme za stočarstvo i drugih mašina i alata;

· u hali 1 i hali 3 su različite industrijske grane na pojedinačnim i grupnim štandovima. Više od 70 odsto izlagača se bavi proizvodnjom. Zastupljene su metalska, mašinska i građevinska industrija, zanatstvo, poljoprivredna gazdinstva, distributeri poljoprivredne opreme i alata, oprema za klimazaciju i grejanje, vodovod i mnogi drugi;

· hala 2 organizovana je "pod kapom" trgovačke kompanije Europrom iz Valjeva koja u saradnji sa grupacijom DTL (Domaći trgovački lanac) na jednom mestu okuplja najvažnije proizvođače Srbije iz oblasti prehrambene industrije i robe široke potrošnje. Tu su naravno i regionalni brendovi hrane i pića, vinarije, opreme za prehrambenu industriju i slično.

Za posetioce će biti organizovana i velika sajamska nagradna igra. Radno vreme za posetioce je od 10 do 19 sati prva dva dana i od 10 do 16 sati u subotu. Ulaz je besplatan.