CEFE Srbija


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
CEFE Srbija
ADRESSE
Šajkaška 25/21, 11 000 Beograd

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Personen
Beschreibung der Tätigkeit
CEFE je engleski akronim za Creation of Enterprises by Formation of Entrepreneurs i predstavlja skup instrumenata za obuku preduzetnika uz koji se koristi aktivan i dinamičan pristup radu i metode iskustvenog ucenja radi razvoja i poboljšanja menadžerskih i ličnih sposobnosti.
Glavni cilj CEFE treninga jeste razvoj preduzetničkih veština pomoću metodologije osmišljene da podstakne preduzetničko ponašanje i kompetencije u različitim situacijama.

CEFE Srbija

CEFE u Srbiji deluje preko Asocijacije CEFE trenera Srbije („CEFE Srbija“) dela CEFE International, međunarodne organizacije koja obuhvata preko 1700 partnerskih institucija i preko 3000 trenera širom sveta.

CEFE je u Srbiji prisutan od juna 2005. godine i od tada je obuku prošlo preko 150 ljudi: preduzetnika, potencijalnih preduzetnika, konsultanata, univerzitetskih profesora, studenata, srednjoškolaca, novinara, osoba zaposlenih u institucijama na lokalnom i republičkom nivou koje se bave razvoj i podrškom malih i srednjih preduzeća itd.
Misija

Misija Asocijacije jeste razvoj preduzetništva u Srbiji korišćenjem CEFE metodologije i saradnjom koja je uveliko razvijena sa zemljama u okruženju, kao i jačanjem regionalne i međunarodne CEFE mreže.

CEFE treninzi namenjeni su:

- potencijalnim preduzetnicima koji hoće da počnu svoj sopstveni biznis
- postojećim preduzetnicima koji hoće da poboljšaju svoje poslovne rezultate
- zaposlenima u institucijama koji rade na razvoju preduzetništva i malih i srednjih preduzeća
- svima koji žele da svoja teoretska znanja unaprede i obogate praktičnim iskustvom
Obuka je namenjena svima nezavisno od nivoa obrazovanja, pola i starosti i lako se prilagođava svim ciljnim grupama uključujući donosioce odluka i top menadžere. Prednost CEFE obuke je rad na praktičnim problemima zasnovan na principima akcije i eksperimentalnog učenja. Na taj način, učesnici postaju svesni svojih veština, slabosti i prednosti, vrednosti i motiva koje potom lakše i uspešnije primenjuju u svom poslovnom životu.

Nachrichten