Atlantic Grand doo Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Atlantic Grand doo Beograd
ADRESSE
Surčinska 6a, 11070 Novi Beograd
Verantwortliche Person
Dejan Dukovski, Mate Štetić
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Finanzen
Personen
Philanthropie
Video
Beschreibung der Tätigkeit
Grand kafa je deo Atlantic Grupe, vertikalno integrisane multinacionalne kompanije čije poslovne aktivnosti uključuju istraživanje i razvoj, proizvodnju, kao i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 40 zemalja širom sveta. Dinamičnost u poslovanju, bogat portfolio regionalnih robnih marki i snažno razvijena sopstvena distribucija odlikuju Atlantic Grupu i Grand kafu kao ponosni deo uspešnog tima Strateškog poslovnog područja Kafa.

Konstantnim usavršavanjem tehnologije i pažljivim osluškivanjem potreba tržišta, Grand kafa godinama stvara proizvode koji su pozicionirani u samom vrhu. Veliki tim stručnjaka neprekidno radi na novim, savremenijim i atraktivnijim proizvodima, ispitivanjima kvaliteta, svakodnevnoj kontroli i unapređenju originalne recepture.

Danas portfolio Grand kafe čine segmenti tradicionalne i instant kafe, sa autentičnim brendovima pažljivo izgrađenim za različite korisničke strukture i potrebe.

Grand kafu u sektoru tradicionalne kafe predstavljaju brendovi Grand kafa Gold, Grand Aroma i Grand DeLuxe.

Grand kafa Gold napravljena je prema specijalnoj recepturi i namenjena ljudima koji uživaju u tradicionalnom ukusu jake domaće kafe sa obilnom penom. Grand Aroma je nastala kao moderan odgovor na želje potrošača za sofisticiranijim i urbanijim konceptom uživanja u crnoj kafi. Grand DeLuxe predstavlja premium proizvod superiornog kvaliteta na tržištu, namenjen pravim poznavaocima i ljubiteljima kafe.

Moderan, brzi tempo života, donosi nove potrebe, zahteve i navike. Osluškujući taj puls, Grand kafa je napravila proizvode prilagođene modernom načinu života i novim potrebama potrošača. Spajanjem tradicije, iskustva, znanja i ljubavi prema kafi nastao je idealan spoj, Grand instant kafa. Moderna, inovativna, široka paleta proizvoda instant kafe je ono što je potrebno svim generacijama, u bilo kojoj prilici , za svako raspoloženje i za svačiju dušu!

Nachrichten