Trio Motors d.o.o. Novi Sad


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DOO TRIO MOTORS ZA PROMET ROBA I POSLOVNE USLUGE NOVI SAD
ADRESSE
Futoška 102, 21000 Novi Sad
Verantwortliche Person
Dušica Marković, Živko Marković
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija Trio Motors je jedna od retkih firmi iz automobilske branše na našim prostorima koja može da se pohvali tradicijom poslovanja od čak 33 godine. Nastala kao mala porodična firma, kompanija se tokom godina razvila u jednog od lidera na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i južnokorejska vozila, a nešto kasnije i servisiranje istih.

Pune tri decenije, Trio Motors je posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge, a tim zaposlenih je sastavljen od vrhunskih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u auto-industriji. Pored već pomenutih azijskih auto-brendova, Trio Motors je i jedan od lidera na polju ponude i ugradnje dodatne opreme za terenska i pikap vozila, sa naročitim naglaskom na specijalizovane off-road „mašine“.

Uz sve to, Trio Motors je zastupnik i poznatih svetskih brendova, kao što je SUBARU putnički program, ali i teretni program brenda ISUZU, u koja spadaju ne samo pikap modeli, već i laki i srednji kamioni do 14 tona bruto nosivosti. Takođe, za pomenute brendove, kompanija nudi i širok spektar dodatne opreme, sa obezbeđenom ugradnjom i neophodnim pratećim atestima, sve po sistemu „ključ u ruke“.

Istovremeno, nije zapostavljen ni segment dvotočkaša, te je tako Trio Motors i ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser za Kawasaki motocikle, kao i njihov prateći program koji uključuje ATV kvadove, SIDE X SIDE vozila i JET SKI plovila.

Od marta 2023. godine, Trio Motors se nalazi u sastavu OMR Grupe, u okviru koje već posluju kompanije poput British Motors, Globos osiguranje, AKS Fleet Solution, CVS, Bavaria Team, MiOS Mobility i druge.

Nachrichten