Mala mlekara Silbaš


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
SPD MALA MLEKARA MARIJA ŽJAK PREDUZETNIK SILBAŠ
ADRESSE
Šturova 64, 21433 Silbaš
Verantwortliche Person
Marija Žjak

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Mala Mlekara Silbaš je osnovana 1992 godine vizijom osnivača da se spojem tradicije i savremene tehnologije postave temelji nove proizvodnje i krene napred u proizvodnji i preradi mleka.

Karika koja najčešće nedostaje u lancu poljoprivredne proizvodnje na našim prostorima je prerada osnovnih poljoprivrednih proizvoda u finalni, spreman za plasman krajnjem kupcu. Približiti potrošača i proizvodjača na efikasan način i što više skratiti put i vreme od svežeg mleka do gotovog proizvoda na trpezama širom Vojvodine, to je cilj i motiv na kome se neprekidno i sa uspehom radi.
U burnim uslovima poslovanja 90-tih godina na ovim prostorima, mlekara je imala značajnu ulogu kao činilac sigurnosti svojim proizvodjačima kojima je obezbedjivala stabilan plasman mleka uz redovne isplate. Tako to funkcioniše i danas.
Osim svoje osnovne delatnosti mnogo pažnje se posvećuje i edukaciji i obrazovanju proizvodjača, kao i podršci svakoj vrsti inicijative prilikom obnavljanja stočnog fonda i povećanju proizvodnje mleka.

Nachrichten