TELEKLIK d.o.o. Banja Luka


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
TELEKLIK d.o.o. Banja Luka
ADRESSE
Kralja Petra II Karađorđevića 39
, 78000 Banja Luka
Verantwortliche Person
Danijel Bobar
Bojan Vujić, direktor

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Teleklik d.o.o je Internet Servis Provajder i Solution Provajder, koji na teritoriji BiH posluje od 2001. Naše usluge su optimizovane za mala i srednja preduzeća, gdje kroz naša poslovna rješenja pokušavamo da smanjimo troškove vezane za IT. Rješenja po principu „ključ u ruke“ osiguravaju našim klijentima najviši mogući kvalitet IT usluge.

Teleklik je uspostavljen kao dio firme Telefonija d.o.o. i jedan je od prvih Internet Servis Provajdera (ISP) u Republici Srpskoj i BiH. Od 2005. godine, posluje kao brend za Internet servise unutar grupacije Telegroup d.o.o., a od 2009. godine Teleklik nastupa samostalno na tržištu kao pravno lice pod nazivom Teleklik d.o.o..

Pored Internet servis usluga, Teleklik d.o.o. u svojoj ponudi ima širok spektar ICT riješenja, koja uključuju aktivnu i pasivnu mrežnu opremu, serverska rješenja, računarske, sistemske i aplikativne programe, te sve ostale usluge koje se tiču poslovanja preduzeća. Koristimo opremu vodećih svjetskih proizvođača (HP, CISCO, IBM, Microsoft, Intel, ...), a svako naše poslovno rješenje je posebno prilagođeno za svakog našeg klijenta. Više informacije o nama možete saznati na www.teleklik.ba.

Nachrichten