Nivex d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE NIVEX ZA USLUGE U PROMETU TURIZAM IZDAVAČKU DELATNOST I TRGOVINU DOO, BEOGRAD (ČUKARICA)
ADRESSE
Toše Jovanovića 7 lokal 5, 11030 Beograd
Verantwortliche Person
Aleksandar Cvetanović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
NIVEX d.o.o. je porodična firma, osnovana 1990. godine, sa sedištem u Beogradu. Osnivač i direktor preduzeća je Miodrag Bata Vujnović, dipl. ing. saobr. Od osnivanja glavna delatnost je kamionski prevoz robe u međunarodnom drumskom saobraćaju. Pretežno su orijentisani na transport robe iz Srbije za tržišta Zapadne Evrope (Francuska, Nemačka, Belgija, Holandija, Italija, Austrija, Španija, Mađarska...) i obratno, kao i na prevoz robe za i iz zemalja u regionu (Balkan). Takođe, u mogućnosti su da robu prevoze i između trećih zemalja (CEMT), u oštroj međunarodnoj konkurenciji.

Raspolažu vozilima klase EURO 5 i EURO 6 i višenamenskim poluprikolicama, sa rol ceradama (tautliner) i konstrukcijskim rešenjem (koritom) za smeštaj lima i ostalih proizvoda u koturovima (mulda). Nudi se i pomoć prilikom tumačenja zakonskih propisa vezanih za uvoz i izvoz robe (export - import).

Za sva vozila poseduju CMR osiguranje, u visini od 300.000 EUR po vozilu. Takođe poseduju Uverenje o osposobljenosti za obavljanje međunarodnog javnog prevoza stvari u drumskom saobraćaju (licenca), izdato od strane Ministarstva za saobraćaj i infrastrukturu Republike Srbije.