Slatina Spa doo - u likvidaciji


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Privredno društvo Slatina Spa Društvo sa ograničenom odgovornošću Vrnjačka Banja - u likvidaciji
ADRESSE
Slatinski venac 16, 36210 Vrnjačka Banja
Verantwortliche Person
Vanja Trmčić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
Napravili smo mesto koje uvek treba da vas asocira na odmor i uživanje, skrovito onoliko koliko ga vi takvim učinite, a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite. Hotel pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama. Osmislili smo mesto koje predstavlja spoj modernog dizajna i vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno. Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu SLATINA su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu. Ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Hotel SLATINA je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik SLATINA znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu slatina je izvor zadovoljstva.

Koncept hotela SLATINA je da objedini vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi, fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel SLATINA poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to: 12 Superior dvokrevetnih soba, 6 Standardih dvokrevetnih soba, 3 Lux sobe sa đakuzijem, 3 Apartmana



Nachrichten