Tehnounion Energy d.o.o. Sremska Kamenica


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Tehnounion Energy d.o.o. Sremska Kamenica
ADRESSE
Stevana Petrovića Brileta 37, 21204 Sremska Kamenica
Verantwortliche Person
Bojan Radojević
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Tehnounion je kompanija koja se više od 20 godina stabilno razvija u oblasti elektroenergetike na tržištima Srbije i Crne Gore. Konstantno analizirajući tržište i tehnološki razvoj određivali smo pravac razvoja kompanije. Prošli smo put od male, usko specijalizovane trgovine elektro opremom do sistema koji klijentima nudi opremu, rešenja ali i elektroenergetski inženjering.

Sastavni deo ponude su proizvodi najpoznatijih svetskih kompanija: Schneider Electric, Siemens, Socomec, Legrand, Zuchinni, Obo Bettermann, Iskra, Eaton, Klemsan, Elmark, Novkabel.

Tehnounion od 1992.godine obezbeđuje opremu i inovativna rešenja u oblasti elektroenergetike sa ciljem poboljšanja komfora i performansi za klijente u oblasti industrije, građevine i infrastrukture.

Specijalizovani smo za prodaju elektro materijala i inženjering za rasklopna postrojenja i trafostanice (do 110kV naponskog nivoa), niskonaponske mreže, energetsku efikasnost i automatizaciju,obnovljive izvore energije i sisteme besprekidnog napajanja.