Rajićeva šoping centar Beograd


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
RAJIĆEVA SHOPPING CENTER Beograd
ADRESSE
Rajićeva 1, 11000 Beograd

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
Projekat vodi kompanija ABD d.o.o., osnovana od strane dva partnera, Ashtrom Group i Avital d.o.o.
Ashtrom je bio aktivan u građevinskim poslovima i razvoju imovine kroz mnoge pomoćne firme širom sveta tokom poslednjih 20 godina Tokom svih ovih godina, Ashtrom je izgradio više od 260.000 kvadratnih metara poslovnih i tržnih centara, hotela, stambenih objekata, aerodroma, mostova, luka i puteva, u Izraelu i Evropi. (www.ashtrom.com)
Ashtrom, kao jedna od najvećih grupa za trgovinu nekretninama u Izraelu i najveća privatna građevinska firma u toj zemlji, razvija i gradi sopstvene tržne i poslovne centre. Ashtrom takođe gradi tržne i poslovne centre za druge velike preduzetnike u Izraelu.
Avital d.o.o. je privatna kompanija osnovana 2002. godine sa sedištem u Beogradu. Avital d.o.o. se specijalizovao u investiranju, vođenju međunarodnih projekata, razvijanju poslova i konsultantskim aktivnostima, uglavnom u sektorima nekretnina i agrikulture. Za više od deset godina, Avital d.o.o. je uspešno izvršavao projekte širom Srbije i bivših jugoslovenskih republika, koristeći najsavremenija izraelska znanja, tehnologije i iskustvo.

Nachrichten