Lučić Group Beograd


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Lučić Group Beograd
ADRESSE
Vladimira Popovića 6, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Predrag Lučić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Beschreibung der Tätigkeit
Preduzeće Lučić Grupa bavi se proizvodnjom, preradom i trgovinom povrća i ratarskih kultura, kao i proizvodnjom i preradom semenskih kultura.
U sastavu Grupe nalazi se nekoliko preduzeća; Lučić Prigrevica a.d. (godina osnivanja 1989), Kinđa Agrar iz Kikinde (godina osnivanja 2001), Panonka Sombor (godina osnivanja 1985) i novoosnovano preduzeće za trgovinu povrćem Sunfoods.

Sa 4 000 ha obradivih povšina i 40 000 tona godišnje proizvodnje Lučić Grupa danas je najveći pojedinačni proizvođač povrća i ratarskih kultura na području Srbije i regiona.
Posedi pod povrtlarskim i ratarskim kulturama koncentrisani su u velike komplekse uz sam kanal Dunav-Tisa-Dunav, više od 70 % ukupne površine pripada tipu zemljišta černozem I klase kvaliteta, a preko 80 % svih površina nalazi se pod sistemom za navodnjavanje.
Kompanija poseduje najsavremeniju poljoprivrednu mehanizaciju za izvođenje agrotehničkih operacija, kao i sistem za skladištenje poljoprivrednih proizvoda kapaciteta 4 000 tona. U sastavu Grupe je i hladnjača za čuvanje voća i povrća kapaciteta 50 000 tona kao i proizvodni pogon za obradu i pakovanje proizvoda.

Nachrichten