Ring solutions Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO ZA INFORMATIČKI KONSALTING RING SOLUTIONS DOO BEOGRAD (PALILULA)
ADRESSE
Dr Nika Miljanića 19, 11000 Beograd
Verantwortliche Person / Eigentümer
Ivan Dervišević

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Ring Solutions je informatička firma sa sedištem u Beogradu i primarna delatnost firme je pružanje usluga održavanja poslovnih informacionih sistema za mala i srednja preduzeća. Vizija firme je da korisnik usluga ni u jednom aspektu poslovanja ne troši vreme na probleme koji se javljaju prilikom korišćenja racunara, računarske mreže i ostalih delova jednog infomacionog sistema. Ovakva vrsta usluge pokriva sve poslove održavanja informacionog sistema, a obuhvata lokalnu mrežu, mail rešenje, firewall rešenje, antivirusnu zaštitu, servis hardvera, nabavku opreme, dokumentovane procedure za korišćenje IS-a, itd.
Vreme odziva na prijavljene probleme prouzrokovane korišćenjem informacionog sistema i kvalitet odradenog posla imaju najveći prioritet, sa ciljem da osnovni posao firme ne trpi. Na ovakav način dobija se sistematizovan, siguran i moderan informacioni sistem.
Firma Ring Solutions je, takođe, specijalizovana za prodaju i održavanje Sophos sigurnosnih rešenja, a kada je u pitanju ozbiljna poslovna komunikacija, korenspodencija i kolaboracija, firma Ring Solutions nudi rešenja bazirana na IBM Lotus Domino integrativnoj platformi.