EWG d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
EWG DOO, BEOGRAD(VOŽDOVAC)
ADRESSE
Vojvode Stepe 352, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Nenad Nikolić
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
EWG je društvo čija je osnovna delatnost proizvodnja komponenata i opreme sistema napredne merne infrastructure - AMI. Ova infrastruktura na vrlo efikasan način omogućuje prikupljanje, arhiviranje i obradu podataka kako brojila električne energije tako i brojila ostalih energenata i fluida. EWG je pionir u ovoj oblasti na tržištu Srbije i jedan od retkih proizvođača i sistem integratora na regionalnom nivou.

EWG ima projektni tim sa dugogodišnjim iskustvom i poznatim rezultatima u projektovanju i proizvodnji mernih instrumenata i aparata za sisteme za daljinsko očitavanje brojila i upravljanje potrošnjom električne energije uključujući komunikacionu opremu i potrebne softvere. Rezultati rada ovog tima su u eksploataciji već više godina na području gotovo svih privrednih društava za distribuciju električne energije.

Osnovni portfolio proizvoda EWG-a uključuje: monofazna i trofazna električna brojila i merne grupe za direktno, poluindirektno i indirektno merenje. Dodatno, EWG nudi kompletna softverska rešenja za daljinsko očitavanje I kontrolu potrošnje energije kao i svu neophodnu prateću komunikacionu opremu.

Nachrichten