CRI BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
CRI DOO BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESSE
Masarikova 5/712, 11 000 Beograd
Verantwortliche Person
Zoran Torbica

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Usluge

Registracija .rs domena
Početak registracije novih Internet domena Republike Srbije očekuje se do kraja 2007. godine. Prema novim pravilima registracije, više neće biti ograničenja za registraciju domena, što znači da će konačno svi građani ili firme moći brzo i jednostavno da registruju praktično neograničeni broj domena! Naručite na vreme jedan ili više .RS domena!

ADSL - Vaš brzi Internet!
ADSL je tehnologija pristupa Internetu preko postojeće telefonske linije. ADSL omogućava neprekidnu vezu sa Internetom i velike brzine preuzimanja sadržaja. Prednosti ADSL tehnologije možete da upotrebite za novi kvalitet interaktivnog učenja, zabavu, telefoniranje preko Interneta, video konferencije, elektronsku trgovinu i elektronsko bankarstvo, bržu komunikaciju sa poslovnim partnerima ili potencijalnim kupcima, u skladu sa vašim potrebama. Brzina pristupa Internetu preko ADSL-a može da zadovolji potrebe i više računara povezanih u lokalnu mrežu, tako da je ovaj način povezivanja idealan za mala i srednja preduzeća. Uvođenje je, ako postoje tehnički uslovi, brzo i jednostavno, bez potrebe da se provlače novi telefonski kablovi ili menjaju postojeći.

Registracija domena
Registracija domena je vaš prvi korak na putu predstavljanja na Internetu. Stojimo vam na raspolaganju prilikom registracije i održavanja bilo kog domena za koji vam se ukaže potreba. Ukoliko se odlučite samo za registraciju domena (bez hostinga), usluga parkiranja domena na našim DNS serverima je besplatna. Ukoliko želite da vaš postojeći domen prenesete kod nas, usluga prenosa je besplatna, a plaća se samo produženje registracije za jednu godinu.

Web Hosting
Usluga Web hostinga omogućava preduzećima i građanima postavljanje Web prezentacija i povezanih usluga, kao što su registracija domena, korišćenje e-pošte, baza podataka i skladištenje fajlova. Kad su u pitanju kompleksnije prezentacije sa posebnim zahtevima, klijentu omogućavamo postavljanje vlastitog servera u naše mrežno čvorište, što se naziva usluga kolokacije.

Bežični pristup Internetu
Bežični pristup Internetu je usluga koja vam omogućava stalan pristup Internetu, nezavisan od vaše postojeće telekomunikacione infrastrukture. Ova usluga izuzetno brzog pristupa Internetu omogućava i povezivanje više udaljenih lokacija u jedinstvenu mrežu preduzeća. Bežična usluga namenjena je isključivo preduzećima na području Beograda i dela Vojvodine, a za nju se plaća mesečna pretplata. Bežična mreža se brzo projektuje, brzo realizuje i pruža mogućnost za brzo povećavanje ili smanjivanje kapaciteta za prenos podataka, u zavisnosti od potreba.

Pristup Internetu preko modema
Korišćenjem modema ili ISDN-a možete se vrlo jednostvano povezati na Internet iz bilo kog mesta u Srbiji putem našeg SMIN broja 042/210-150, po jedinstvenoj tarifi za celu teritoriju Srbije od 36 din/h (PDV uključen u cenu). Vreme provedeno na Internetu preko našeg 042 broja biće obračunato i prikazano na vašem sledećem računu za telefon, putem koga i plaćate ovu uslugu.

Hotspot
Hotspot je mesto na kojem je omogućeno korišćenje Interneta bežičnim putem. Hotspot može biti postavljen privremeno ili stalno, a najčešće se nalaze u ugostiteljskim lokalima, hotelima, aerodromima, benzinskim pumpama, bibliotekama itd.

Zaštita od virusa za vaš računar
NOD32 je antivirusni program koji obezbeđuje efikasnu zaštitu od širokog spektra zlonamernih računarskih programa, poput virusa, crva, špijunskih i reklamnih programa. NOD32 je visoko optimizovan za rad u Windows okruženju, ne opterećuje sistem i radi toliko brzo da je gotovo neprimetan u svakodnevnom radu. O kvalitetu programa dovoljno govori činjenica da Microsoft, koji proizvodi operativni sistem Windows, već duži niz godina koristi NOD32 za proveru fajlova koji izlaze iz njegovih laboratorija.

Virtuelne privatne mreže
Virtuelne privatne mreže nude mogućnost povezivanja udaljenih lokacija u jedinstvenu zatvorenu mrežu, u okviru koje se bezbedno mogu obavljati poslovne transakcije, prenos podataka, audio/video pozivi itd. VPN vam je potreban kada želite da povežete više objekata ili korisnika vaše firme - upravne zgrade, magacine, prodajne objekte, proizvodne pogone, agente prodaje, poslovne partnere itd. - u jedinstvenu privatnu mrežu. Sposobni smo da svakom klijentu ponudimo rešenje koje odgovara njegovim potrebama, koje je aktivno stalno ili povremeno i koje je proširivo u skladu sa potrebama.

Escrow domena
Ako ste dobili poruku da je domen već registrovan kada ste proveravali raspoloživost, ne očajavajte, već nam se obratite ukoliko želite da posredujemo u kupovini domena. Takođe, ako ste se odlučili da prodate svoj domen i imate cenu ispod koje ne želite da ga prodate, javite nam se i priložite dokaz o vlasništvu.

Nachrichten