TIBRA PACIFIC d.o.o. Kiseljak


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
TIBRA PACIFIC d.o.o. Kiseljak
ADRESSE
Josipa Bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak
Verantwortliche Person
Tihomir Brajković, vlasnik

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
Poduzeće TIBRA-PACIFIC d.o.o. Kiseljak osnovano je 2003. godine privatnim kapitalom i od tada više nego uspješno djeluje u oblasti graditeljstva-visokogradnje.

Izgradnjom stanova za tržište preuzeli su vrlo odgovornu ulogu investitora i graditelja.

U sastavu poduzeća Tibra Pacific je i projektni biro u kojem se radi projektno tehnička dokumentacija, od idejnih rješenja i razrade po fazama do glavnih izvedbenih projekata i projekata izvedbenog stanja. Uposlenici u projektnom birou, diplomirani inžinjeri arhitekture, građevine, elektro i mašinski inžinjeri, garancija su da će stanovi poduzeća biti kvalitetni, moderni i komforni sa svim neophodnim sadržajima po konceptu modernog urbanog življenja, a na zadovoljstvo kupaca.

Stalnim praćenjem kvaliteta i brigom za što kvalitetniju i bržu gradnju u sastavu poduzeća Tibra Pacific nalazi se i vlastita proizvodnja betonskih pre-fabrikata u kojima se vrši izada montažnih elementa (grede, omnia ploče, stepeništa i ostalu betonsku galanteriju).

Jako bitna, jeste činjenica da sve što gradi poduzeće Tibra Pacific gradi vlastitom mehanizacijom i građevinskom operativom. Ipak za kvalitetnu gradnju neophodni su i ljudski resursi i kvalitetni kadrovi koji omogućavaju da tvrtka uspješno posluje.

Dakle, poduzeće „TIBRA-PACIFIC“ d.o.o. zapošljava 120 visokokvalificiranih i kvalificiranih građevinskih radnika, zidara, tesara, montera, armirača, poslovođa te 20 diplomiranih inžinjera arhitekture i građevine.

Uz stalnu brigu za edukacijom i usavršavanjem svojih uposlenika poduzeće prati i usvaja nove materijale i tehnologije iz oblasti građevinarstva.

Nachrichten