Flux pro d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
Preduzeće FLUX PRO d.o.o. postoji u raznim oblicima organizovanja od 1995 god. Osnovna delatnost preduzeća FLUX PRO d.o.o su projektovanje, prodaja opreme, i izvođenje svih vrsta termo-tehničkih instalacija.

Vremenom, prateći tržiste kao i stalne zahteve partnera tokom godina se posebno specijalizovali za izvođenje završnih radova u građevinarstvu ("fit-out"). Posvećeni poštovanju najsavremenijih ekoloških standarda, kao i najsavremenijih standarda u uštedi energije. U mogućnosti da realizuju poslove u skladu sa svim zahtevima investitora od ideje i realizacije po sistemu ključ u ruke i ponude sve pogodnosti koje podrazumevaju jednog izvođača za projektovanje, isporuku i izvođenje radova vrhunskog kvaliteta, što sa sobom nosi jednostavnu organizaciju, neograničenu odgovornost za kvalitetno izvršenje posla, ali i cenovno najpovoljniju ukupnu ponudu.

Posebno posvećeni rešenjima baziranim na implementaciji VRV sistema – najkompleksnijeg i energetski najefikasnijeg sistema za grejanje hlađenje i ventilaciju stambenih poslovnih i komercijalnih prostora. Zahvaljujući iskustvu u radu, kao i kvalitetu brenda čiji su generalni uvoznici i distributeri, pouzdano mogu da odgovore na sve zahteve savremene gradnje. Kompanija Samsung, kao partner, sa svojim uspešnim trajanjem, inovativnošću i kvalitetom predstavlja danas na svetskom tržištu lidera u razvoju novih tehnologija, kako u elektronici, tako i u sistemskoj klimatizaciji.