Dobergard d.o.o. Beograd


Mitte Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
DOBERGARD je vodeća domaća kompanija za fizičko-tehničko obezbeđenje, osnovana 2004. godine sa sedištem u Beogradu, a danas posle 10 godina kontinuiteta posluje sa svojim službama u svim većim gradovima i sa pokrivenošću cele teritorije Srbije i Crne Gore.

DOBERGARD je danas srpski lider u oblasti integrisanog sistema bezbednosti objekata koji uključuje profesionalno fizičko obezbeđenje, službene pse i vrhunske tehničke sisteme zaštite.

Usluge:
-FIZIČKO OBEZBEĐENJE
Profesionalno fizičko obezbeđenje i protivpožarna zaštita objekata svih tipova i stepena rizika, sa maksimalno opremljenim i obučenim službenicima obezbeđenja, i logističkom podrškom interventnih timova i Kontrolnog centra od 00h do 24h.

-MOBILNO OBEZBEĐENJE
Periodičan obilazak objekta od strane patrolnih timova DOBERGARD-a u različitim vremenskim intervalima sa preventivnom i represivnom bezbednosnom funkcijom.
U zavisnosti od tipa objekta i potreba klijenta, mobilno obezbeđenje se vrši 1,2,3 ili 5 puta u toku 24h,odnosno, po potrebi u vanrednim situacijama.

-ALARM MONITORING
Ugradnja profesionalnog alarmnog sistema PARADOX sa povezivanjem na Kontrolni centar DOBERGARD koji je dežuran 24h dnevno. U Kontrolnom centru se registruju sve promene na štićenom objektu , a u slučaju alarmne situacije, Kontrolni centar na objekat šalje Interventnu ekipu i postupa u skladu sa definisanom planom akcija.


-VIDEO MONITORING
Ugradnja profesionalnog sistema video-nadzora i linkovno povezivanje sa Kontrolnim centrom DOBERGARD omogućava daljinsko nadgledanje šticenog objekta i intervenciju službe obezbeđenja u kriznim situacijama. Idealno je rešenje za mala i srednja preduzeca u kombinaciji sa alarm-monitoringom i mobilnim obezbedjenjem, jer znatno umanjuje troškove za fizičkim obezbeđenjem a pruža optimalnu bezbednost.
sistemi video-nadzora

-GPS PRAĆENJE VOZILA
GPS (Global positioning system) praćenje vozila je potpuno nova usluga bezbednosna usluga, koja Vam omogućava da svakoga trenutka znate sve važne podatke o Vašem vozilu, uz logističku podršku Kontrolnog centra!

-TRANSPORT VREDNOSTI
Najbrži i najbezbedniji nacin dostave vrednosnih paketa i prenos novca i dragocenosti, sa uslugama "Cash in tranzit" i organizovanom predajom pazara u banke. Ove poslove obavljaju posebno obučeni i opremljeni službenici DOBERGARD, u specijalnim vozilima. Osiguravamo kompletnu vrednost koja se prenosi, a imamo posebne pogodnosti za klijente koji imaju svakodnevnu potrebu za ovom uslugom (banke, menjačnice, trgovine)

-PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA
Usluge referenta protivpožarne zaštite, servis PP aparata i hidranata, izrada plana zaštite od požara i drugih normativnih akata iz oblasti ZOP-a, kao i obuka zaposlenih iz protivpožarne zaštite.

-SLUŽBENI PSI
Odgajivačnica službenih Dobermana za potrebe obezbeđenja je Međunarodno sertifikovana (FCI 3922), sa brojnim priznanjima na izložbama i utakmicama u radu. Pruža usluge odgoja i dresure pasa čuvara za potrebe obezbeđenja lica i objekata, kao i smeštaja Vaših pasa tokom putovanja.

-ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA
Usluge dnevnog i periodičnog čišćenja poslovnih i privatnih objekata, nabavke i distribucije potrošnog materijala (ubrusi, apiri, sapun, osveživači), poliranje podova, generalna čišćenja objekata.