Sajam d.o.o. Banja Luka


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Sajam d.o.o. Banja Luka
ADRESSE
Pilanska bb
, 78000 Banja Luka
Verantwortliche Person
Milan Žugić, direktor

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ereignisse
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Banjalučki sajam je najveći sajam Republike Srpske, a po mnogim kriterijima i jedan od najvećih sajmova Bosne i Hercegovine. Nalazi se u neposrednoj blizini centra Banjaluke, uz magistralni put Banjaluka-Okučani. Pored ovog puta nalazi se i Banjalučki aerodrom, što svim posjetiocima sajamskih manifestacija u našoj organizaciji omogućava brz i jednostavan dolazak do naše lokacije.

Izuzetna putna povezanost lokacije Velesajma sa svim važnijim putnim komunikacijama prema Banjoj Luci, veliki parking prostor za izlagače i posjetioce, popularne cijene ulaznica i drugi faktori čini nas vodećom sajamskom kućom na ovim prostorima.

Povoljni geografski, geoprometni i infrastrukturni položaj grada Banjaluke umnogome pospješuje brži i efikasniji razvoj našeg Sajma. Banjalučki velesajam od 1996. godine uspješno organizuje Sajamske manifestacije u tri velike sajamske hale i na oko 8.000 m2 zatvorenog i oko 6.000 m2 otvorenog izložbenog prostora, sa tendencijom daljeg širenja. U sklopu izložbenog prostora nalaze se luksuzno opremljen restoran, Press centar, sala za prezentacije, promocije i drugi prateći objekti.

U toku godine održava se sedam specijalizovanih Sajamskih manifestacija koje imaju međunarodni karakter i na kojima svoje proizvode prezentuju izlagači iz skoro svih zemalja Evrope. Zbog kvalitetne i uspješne organizacije sajamskih manifestacija, Banjalučki velesajam je, za veoma kratko vrijeme, postao članica UFI-a (The Global Association of of the Exhibition Industry), a potpisnik je i Povelje o formiranju BEU (Balkanske unije sajmova - Balcan Exhibition Union), u kojoj ima aktivnu ulogu.

Nachrichten