Don Don d.o.o. Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU HLEBA PECIVA DON DON DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADRESSE
Bulevar Zorana Đinđića 144b, 11070 Novi Beograd
Verantwortliche Person
Aleš Mozetič, Ljiljana Lučić, Srđan Starčević
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija DON DON Srbija je osnovana 2008. godine i deo je DON DON grupe koja postoji od 1993 god. sa sedištem u Sloveniji. U svom poslovanju dugom 20 godina, DON DON grupa se razvila u veliku kompaniju sa širokom poslovnom mrežom u zemljama regiona.

U vlasništvu kompanije su brendovi Naše zrno i Tvojih 5 minuta, koje kupci i potrošači prepoznaju po vrhunskom kvalitetu, svežini i jedinstvenom ukusu. Tokom svog petogodišnjeg poslovanja u Srbiji DON DON je ulaganjem u tehnologiju, stalnim usavršavanjem zaposlenih i pažljivim osluškivanjem potreba na tržištu, postao lider u proizvodnji dnevno svežeg, pakovanog i smrznutog hleba i peciva na domaćem tržištu.

Kompanija posluje po najvišim svetskim standardima u pekarskoj industriji: HACCP, ISO 9001. Kompanija Don Don prati svetske trendove kako u pekarstvu tako i ishrani, pa se u našoj ponudi mogu naći hlebovi bez aditiva i E brojeva, kao i hlebovi puni zdravih žitarica.

Osim na tržištu Srbije, smrznuti program za doradu(smrznuti hleb, pecivo i smrznuto pakovano pecivo) na prodajnim objektima se može naći i na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova i Bugarske. DON DON ubrzano širi prodajnu i distributivnu mrežu kako bi ponudio kvalitetne proizvode partnerima širom Jugoistočne Evrope.

Kompanija Don Don posluje u Srbiji od 2008. godine. Osim osnovnog proizvodnog pogona PDM u Pudarcima, nadomak Beograda, raspolaže i proizvodnim pogonima - Fidelinka pekara Subotica, Žitoprodukt Zrenjanin, Žitopek Niš, MS pekara Jakovo, Zlatni Pek Leskovac, AD Pekarstvo Kraljevo i Žitoprodukt Kragujevac.

Nachrichten