Krajina klas d.o.o. Banja Luka


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
KRAJINA KLAS d.o.o. Banja Luka
ADRESSE
Presnače bb, Debeljaci, 78000 Banja Luka
Verantwortliche Person
Saša Trivić, Biljana Trivić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Finanzen
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija Krajina klas je vodeća kompanija u proizvodnji, maloprodaji i veleprodaji pekarskih i desertnih proizvoda pod poznatom robnom markom "Manja".
Proizvodi kompanije Krajina klas pristuni su širom Bosne i Hercegovine, kako u maloprodajnim objektima brenda "Manja", tako i putem trgovačkih centara i marketa. Izvozimo u Sloveniju i Srbiju, a u planu je širenje i na druga tržišta.

Počeli smo 1995. kao porodični biznis. Tradicionalnim načinom pripreme pekarskih proizvoda, inovacijama i kvalitetnim sirovinama, iz male zanatske radnje uspjeli smo 1997. godine osnovati kompaniju Krajina klas. Danas zapošljavamo više od 550 radnika.

Vrijednosti na kojima insistiramo su:

• proizvodi moraju da budu vrhunskog kvaliteta, stvaramo ih sa strašću koristeći tradicionalne recepte i inovacije u proizvodnji;

• trudimo se da pratimo trendove i da budemo inovatori na tržištu

• dosljedno poboljšanje postojećih proizvoda.

Naša misija je da svaki dan probudimo sva čula naših kupaca, vraćajući im sjećanje na sreću i dom, i da zajedno sa njima stvoriti nezaboravne uspomene.

Posjedujemo najveći lanac pekara u Bosni i Hercegovini - ukupno 35 pekara pod nazivom "Manja", koja je ujedno i brend naših proizvoda.

Naša proizvodnja je bazirana u Banja Luci i prostire se na 10 000 m2, uključujući i automatsku proizvodnju bageta. Specijalizovani smo za proizvodnju hljeba, hljebova rađenih na bazi kiselog tijesta, clean label proizvoda, peciva i kolača.
Naš asortiman sadrži preko 250 različitih vrsta hleba, peciva i raznih kolača, te se trudimo da isti osježimo svakodnevno sa novitetima i poboljšanjima postojećih proizvoda.

Nachrichten